Over ons - Helios Griekse Catering

Go to content

Main menu

Over ons

Helios Griekse catering is begonnen 1999 in Breda, met mijn 3 broers Tasos, Babis en Vasilis.

Oorspronkelijk zijn we begonnen als thuis bezorgen en afhalen onder de naam ‘NIKOS’.  Destijds werden we ook gevraagd catering te organiseren voor grotere groepen, ook met live muziek erbij. Onze eerste ervaring was als opdracht bij gezamenlijke hulpdiensten GGD in Breda 175 man. Het ging uitstekend en vervolgens  nog een opdracht van Van Melle Mentos fabriek met 350 man.

Ik vond het steeds leuker en toen kwam het idee "Grieks op locatie".  Onze opdrachtgevers waren zeer tevreden en steeds meer ook kleine groepjes van minimaal 10.Groepjes van gemiddeld 30-40 personen achter in de tuin bij verjaardagen ook communies waren up to date!

In Roosendaal met name op een straatje hadden we een feestje georganiseerd op een adres en vervolgens de buren vonden het gezellig er op die straatje had ik 6 Griekse avonden georganiseerd!

Mijn voorwaarde was en moto toen tegen mijn opdrachtgevers "wij feesten mee" en is nog steeds en beetje van toepassing. Ons gasten waren en zijn zo tevreden dat ik regelmatig bedankt kaartjes en extra fooi voor mijn medewerkers krijg, dat gaf me enorme motivatie en zin voort te zetten!

Met vriendelijke groet.

NIKOS KALOUDIS
 

 
Back to content | Back to main menu